пʼятниця, 31 серпня 2012 12:20

Володимир Кличко знає, що у політиці можна отримати кулю в скроню, але вірить в успіх Віталія

Володимир Кличко знає, що у політиці можна отримати кулю в скроню, але вірить в успіх Віталія
Володимир Кличко почав агітувати за брата. Фото прес-служби "УДАРу"

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко вже визначився, за кого голосуватиме на парламентських виборах 28 жовтня.

Про це він заявив під час спілкування з мешканцями  Луганська.

"Я буду голосувати за кордоном, під час підготовки до чергового поєдинку. Я вже вирішив, кого підтримаю. Я не бачу іншої альтернативи, окрім Віталія Кличка і партії "УДАР", – сказав чемпіон.

"Я не політик, не член партії "УДАР", ні будь-якої іншої партії. Бути в партії і нічого не робити – це було б нечесно. Скажу більше – я й брата колись не підтримував у його рішенні йти в політику, тому що це – досить брудна справа. В політиці можна отримати й кулю в скроню, і брехливе поливання брудом, і масу перепон на шляху до того, щоб щось зробити, а в спорті – лише синець під око. Але я підтримую прагнення брата змінити ситуацію в країні. Я знаю, що для Віталія це важливо і переконаний, що на нього чекає успіх", – пояснив свою позицію молодший Кличко.

"Люди сьогодні не довіряють політикам. Бо ті можуть багато обіцяти, і в результаті нічого не зробити. Але я закликаю вас прийти і проголосувати. Вам вирішувати, в якій країні жити. Якщо ви не проголосуєте, за вас це зроблять інші", – наголосив Володимир.

Відповідаючи на записку десятирічного Артема Кірсанова "Про що ви мрієте?", Кличко сказав: "Хто не мріє, той нічого не досягає. І я теж мрію. Мрію завоювати олімпійське золото в Бразилії, як 20 років тому в Атланті, коли професійні боксери брали участь в Олімпійських іграх".

Серед тих, хто прийшов поспілкуватися з чемпіоном у приміщенні одного з луганських залів, було багато молоді. Раніше цього ж дня мала відбутися зустріч Володимира зі студентами Луганського національного університету. Очікуючи на приїзд Кличка, молодь зібралася біля гуртожитків, але до них підійшли старости груп і повідомили, якщо вони хочуть продовжити навчатися у виші, не повинні йти на зустріч до Кличка, повідомили у прес-службі партії "УДАР". В результаті не злякалися відрахування тільки іноземні студенти, що вчаться в ЛНУ на контрактній основі.

Сьогодні Володимир Кличко має відвідати міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Первомайськ.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко знає, що у політиці можна отримати кулю в скроню, але вірить в успіх Віталія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути