вівторок, 26 червня 2007 15:14

Волга радить Морозу перед виборами критикувати Януковича

Соціаліст Василь Волга вважає, що СПУ має йти на вибори у складі коаліційного блоку, а в іншому разі – з критикою уряду Віктора Януковича.

Про це він сказав в інтерв"ю, відповідаючи на питання про те, що соціалісти шантажують Партію регіонів своїм виходом з коаліції у разі, якщо не буде створено коаліційного блоку.

"Я не беру участі в переговорах, де обговорюються подібного роду аспекти. Більш того, я зараз дуже незручний керівництву Соцпартії. Тому що моя позиція така: ми повинні прагнути до створення єдиного коаліційного блоку на цих виборах. Якщо вже ми не змогли утримати ситуацію, борючись за конституційність процесів, тоді на ці вибори ми повинні йти єдиним блоком", - сказав Волга.

Водночас він зазначив, що лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що Соцпартія повинна йти на вибори самостійно.
"Що стосується згаданих вами переговорів, то на політичному полі використовуються всі допустимі і недопустимі прийоми. Якщо для СПУ використання такого прийому принесе користь, а значить, і користь виборцям, – те це не просто можливо, ми зобов`язані пускати в хід цей аргумент. Я б на місці Мороза використовував всі можливі інструменти", - сказав Волга, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Волга радить Морозу перед виборами критикувати Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути