понеділок, 09 квітня 2018 16:20

"Війна з путінської бандою - це наша загальна війна" - Юрій Бутусов

"Війна з путінської бандою - це наша загальна війна" - Юрій Бутусов
Юрій Бутусов. Фото: facebook

США ввели санкції проти російської компанії UC Rusal. Санкції також стосуються її власника, російського олігарха Олега Дерипаска.

Дерипаска підозрюють у США в організації втручання в американські вибори. Таким чином він становить не меншу загрозу в Україні, пише у facebook журналіст Юрій Бутусов.

"Президент США Дональд Трамп ввів санкції проти однієї з найбільших російських компаній Rusal – другого в світі виробника алюмінію, і його власника - російського олігарха Олега Дерипаски. Він, як з'ясувалося, виконує всі накази Путіна і російського уряду. За допомогою Дерипаска Росія здійснює втручання у політику інших держав. США заарештували все майно Дерипаска – його рахунки, активи майже на 1 мільярд доларів, особистий особняк у Вашингтоні вартістю 15 мільйонів доларів", - пише Бутусов.

Журналіст стверджує, що необхідно заарештувати майно російського олігарха в Україні. Зокрема Миколаївський глиноземний завод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Росії вперше ввели реальні санкції - експерт

"Завод за гроші "приватизували" при президенті Кучмі? В кінці 2017-го Дерипаска почав операцію прикриття - і оголосив про передачу підприємства зі складу Rusal до складу іншої компанії, яка є акціонером Rusal - "Гленкор". Rusal не виконав дані при покупці інвестиційні зобов'язання, не дотримувався вимог українських екологів і ухилявся від сплати податків.Передача МГЗ "Гленкор" аж ніяк не знімає відповідальність за багато років такого "володіння". Підстави для реприватизації є. І, напевно, будуть пропозиції купити завод від нормальних західних інвесторів. Пора проявити характер і викинути "деріпасок" та іншу путінську агентуру з України. Тим самим зможемо підтримати наших союзників – США, у боротьбі з російськими олігархами. Війна з путінської бандою - це наша загальна війна", - йдеться у повідомленні Бутусова.

Вартість акцій компанії "Русал" у понеділок вранці впала більш ніж на 40% на Гонконгській біржі і на 46,9% на Московській біржі. Головним акціонером компанії є Олег Дерипаска, якого внесли до нового "чорного списку" мінфіну США. Керівництво "Русала" попередило про ризик технічного дефолту.

Зараз ви читаєте новину «"Війна з путінської бандою - це наша загальна війна" - Юрій Бутусов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути