Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2013 18:24

"Водієві вантажівки я заплатив гроші, і він точно не протестував ні проти чого" - Мірошниченко

"Водієві вантажівки я заплатив гроші, і він точно не протестував ні проти чого" - Мірошниченко
За словами "свободівця", він відразу повідомив водієві, для чого йому потрібна вантажівка. Фото: telegraf.com.ua

Народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко спростував поширену в ЗМІ інформацію про те, що він нібито викрав вантажівку для знесення пам'ятника Леніну в Охтирці.

Про це нардеп розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Ця інформація не відповідає дійсності, - говорить він. - Я домовлявся з водієм, він знав для чого я беру вантажівку. Відповідно, ніхто нічого не викрадав. Він був присутній і таких заяв не робив. Це видання, яке поширило таку інформацію, здійснило наклеп. Якщо міліція таке провадження порушила, то, відповідно, воно немає також нічого спільного з дійсністю".

За словами "свободівця", він відразу повідомив водієві, для чого йому потрібна вантажівка і той абсолютно не протестував проти таких дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мірошниченка звинувачують у викраденні вантажівки для знесення Леніна в Охтирці

"Я не знаю, в кого прокуратура бере такі дані, але водій не заперечував проти цього. Більше того, він мені його надав в оренду. І ніяких меблів, як сказано в повідомленні, я не збирався перевозити. Я відразу сказав, що вантажівка мені потрібна для виконання указу президента про знесення пам'ятників. Відповідно я йому заплатив гроші. І водій точно не протестував ні проти чого", - запевнив Мірошниченко.

Депутат також назвав суму, яку він заплатив водієві вантажівки.

"Відразу після події водій сів за кермо і поїхав, хоча ми домовлялися, що я поїду для того, щоб міліція його не заарештувала. Заплатив йому спочатку 200 гривень. Потім ще трохи доплатив, бо є проблема, людині не повертають автомобіль. А він за рахунок нього намагається виживати, годує свою сім'ю", - зазначив політик.

Нагадаємо, у ЗМІ зявилася інформація, що Охтирським міськвідділом УМВС в Сумській області розпочато ще одне кримінальне провадження за фактом пошкодження пам'ятника Леніну в Охтирці. Зокрема за інформацією начальника відділу прокуратури Сумської області Михайла Северина, у ході досудового розслідування у цій справі встановлено, що депутат незаконно заволодів автомобілем, який належить на правах власності громадянину Б.

Зараз ви читаєте новину «"Водієві вантажівки я заплатив гроші, і він точно не протестував ні проти чого" - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути