пʼятниця, 07 лютого 2014 12:13

У другому турі виборів Янукович програє будь-кому з опозиції - опитування

У другому турі виборів Янукович програє будь-кому з опозиції - опитування

Нинішній президент України Віктор Янукович програє будь-кому з представників опозиції у другому турі, якби вибори глави держави відбулися найближчим часом, зазначають соціологи.

Згідно з оприлюдненими результатами соціологічного дослідження, проведеного центром "Социс" та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), у разі виходу в другий тур Януковича і лідера партії "УДАР" Віталія Кличка, він набирає 36,1%, його опонент - 63,9%.

Якщо в другий тур виходить один із активних учасників акцій на Майдані, позафракційний депутат Петро Порошенко, то він набирає 62,3%, Янукович - 37,7%.

Якщо виходить лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, він набирає 54,4% , Янукович - 45,6%, якщо виходить лідер фракції партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк, то він набирає 58,4% , Янукович - 41,6%.

Якщо виходить екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, то вона набирає 57,4%, а Янукович - 42,6%.

Загалом у першому турі серед тих, хто візьме участь у виборах, за Януковича проголосували б 29,5%, за Кличка - 28,7% , Порошенка - 18,6% , Яценюка - 9,2%, лідера КПУ Симоненка - 4,7%, Тягнибока - 3,8%, лідера "Українського вибору" Медведчука -0,7%, за іншого кандидата - 4,9%.

Опитування проводилося з 24 січня до 1 лютого методом стандартного інтерв'ю "фейс ту фейс", у всіх регіонах України було опитано 2,4 тис. людей (похибка 2%).

Зараз ви читаєте новину «У другому турі виборів Янукович програє будь-кому з опозиції - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути