четвер, 09 вересня 2010 14:49

Позачергові вибори мера Києва відбудуться навесні 2011 року?

Позачергові вибори мера Києва відбудуться навесні 2011 року?
Мер Києва Леонід Черновецький перебрав термін відпустки, на який кожен чиновник має право піти через стан здоров"я. Будь-який суд визнає, що київський голова не здатен виконувати обов"язки, тому треба йти на дострокові вибори.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політтехнолог Тарас Березовець.

"Регіонали розуміють, що тримати Черновецького як цапа на мотузці довго не вдасться. Попов не зможе довгий час ховатись у КМДА. Невдовзі доведеться проводити дострокові вибори мера. За моєю інформацією, такі вибори відбудуться навесні 2011 року", - сказав експерт.

На його думку, у Партії регіонів є два варіанти. Перший: підтягнути рейтинг заступника голови КМДА Олександра Попова хоча б до 10%, а потім шляхом жорстокого адміністративного тиску добитися зняття конкурентів. Тоді у Попова будуть шанси стати мером. Другий варіант: умовити стати кандидатом в мери від Партій регіонів Віталія Кличка, який має у Києві найбільший рейтинг - вище 20%. "Регіонали" уже зараз не приховують, що їхніми основними союзниками у Києві є "Сильна Україна" Сергія Тігіпка і "УДАР" Віталія Кличка.

"А от виборів у районні ради Києва, скоріше за все, не буде. Ось побачите - сьогодні Київська міська рада винесе рішення про скасування виборів до райрад", - наголосив політтехнолог.

Зараз ви читаєте новину «Позачергові вибори мера Києва відбудуться навесні 2011 року?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути