Ексклюзиви
неділя, 07 липня 2013 12:26

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Влада перетворила країну у вигрібну яму, де міліція дозволяє собі ґвалтувати – Данилюк

Влада перетворила країну у вигрібну яму, де міліція дозволяє собі ґвалтувати – Данилюк
Олександ Данилюк. Фото: radiosvoboda.org

Координатор руху "Спільна справа" Олександр Данилюк переконаний, що нинішня влада перетворила країну у вигрібну яму, де міліція дозволяє собі ґвалтувати.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Організатори штурму у Врадіївці – це сама Бондаренко та її шеф – Віктор Федорович Янукович, які за час свого правління перетворили Україну у вигрібну яму, де міліція дозволяє собі ґвалтувати людей", - відповів він н а звинувачення "регіоналки" Олени Бондаренко, що він був один із організаторів штурму райвідділку у Врадіївці.

"Те, що я знаходився там в переддень штурму – це нормально, бо інформація про побиття та зґвалтування Ірини була відома, а я знаходився в Первомайську, тому і поїхав. Так, наші активісти також брали участь у штурмі,  так само, як і більшість жителів Врадіївки", - додав координатор руху "Спільна справа".

Окрім того, за його словами, "говорити про те, що спеціально було підлаштовано – це повна дурниця".

" Насправді, у нас перманентно відбуваються невдоволення нинішнім режимом, і мені прикро, що в мене немає тих можливостей, про які говорить пані Бондаренко, бо вона знаходилась там, де і ґвалтівники Врадіївські", - резюмував він.

Нагадаємо, народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко стверджує, що місцевим жителям Врадіївки заплатили гроші за облогу районного відділу внутрішніх справ, а також їх поїли для цієї справи алкоголем.

"Людей обробляли політики, а саме Олександр Данилюк, організатор "податкового майдану", представники "Батьківщини" Чернега, Забзалюк, Катеринчук, "свободівець" Леонов і вічний революціонер Парубій", - уточнила Бондаренко.

2 липня півтисячі жителів райцентру Врадіївка Миколаївської області  розтрощили відділок міліції. Розбили вікна, двері, ворота, закидали пляшками із запалювальною сумішшю. Обурилися, що міліціонери не затримали колегу — капітана Євгена Дрижака. Той із лейтенантом Дмитром Поліщуком і таксистом Сергієм Рябіненком уночі 27 червня побили і зґвалтували продавщицю 29-річну Ірину Крашкову.

Зараз ви читаєте новину «Влада перетворила країну у вигрібну яму, де міліція дозволяє собі ґвалтувати – Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути