вівторок, 21 січня 2014 11:15

Влада практикує підкуп мажоритарників — Бондаренко

Влада практикує підкуп мажоритарників — Бондаренко
Володимир Бондаренко. Фото: podrobnosti.ua

Депутат із "Батьківщини" Володимир Бондаренко вважає, що позафракційний Олесь Доній не повинен був підтримувати бюджет 2014-го року.

Про це нардеп розповів у коментарі Gazeta.ua

"Доній не мав би голосувати за бюджет навіть, якщо вирішив якісь питання. Вести себе таким чином аморально. Використовувати державний бюджет в такому плані? Це що така турбота за округ? Нам треба думати за державу", - зауважив нардеп.

Бондаренко розповів, що київські нардепи-мажоритарники не подавали подібних пропозицій на виділення коштів з бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль вимагає від Януковича "закрутити гайки" - політолог

"Сьогодні на державному рівні реалізується практика підкупу мажоритарних депутатів. Щоб знайти голоси для абсолютно нікчемного бюджету треба було частково поділитися з мажоритарниками. Дехто активно вибивав для свого округу. Деякі заперечують, що їм не дають особисто. Їм дають під спеціальні програми будівництва доріг, розвитку освіти. Дають у ті регіони, де знаходяться лобісти бюджету. Це є повна корупція. Реальні пропозиції народних депутатів, зокрема з опозиції, які стосувалися соціальних програм, практично проігноровані. Я пропонував не обдирати рідний Київ, як липку. Був різко проти вилучення з Києва 10,5 мільйонів гривень. Але ніхто цього не врахував", - розповів Бондаренко.

Нагадаємо, 16 січня бюджет на 2014-тий рік ухвалили у парламенті за декілька хвилин без обговорення. За проголосував позафракційний Олександр Доній. Пояснив тим, що внесли його пропозиції. Виділили 30 млн. грн. на його округ — Коломийщину. На будівництво шкіл, лікарень, котли. Зазначимо, що проти бюджету проголосував єдиний з опозиціонерів нардеп Олег Ляшко. Інші опозиційні депутати не реєструвалися.

Зараз ви читаєте новину «Влада практикує підкуп мажоритарників — Бондаренко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути