пʼятниця, 27 грудня 2013 04:32

Влада готова до посилення репресій – Гавриш

Влада готова до посилення репресій – Гавриш
Степан Гавриш. Фото: www.radiosvoboda.org

Колишній заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони Степан Гавриш назвав побиття журналістки Тетяни Чорновол старою стратегією влади. Про це він написав у своєму блозі.

"Побиття журналістки Тетяни Чорновол засвідчує, що влада готова до посилення репресій щодо найактивніших членів громадянського суспільства. Тих, хто діє революційно гостро, хто оголосив особисту війну владі. Янукович відчуває беззахисність активістів Майдану", - розповів екс-нардеп.

"Вона включила те, що знаходилось у режимі арсеналу злочинних угруповань - залякування і жорсткі наїзди на конкретних активістів. Це відома тактика, яку використовували у багатьох диктатурах: залякували найбільш активних, які намагались у мирний спосіб, але жорсткою позицією на вулиці скинути владу", - розповів Гавриш.

Він наголосив, що сьогодні влада не може вивести спецназ чи "Беркут" для розігну Майдану.

"Жорстка позиція Білого дому зв'язала їй руки. Як тільки вона спробує розігнати людей або введе надзвичайний стан, стовідсотково будуть реалізовані санкції персонально проти президента", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада готова до посилення репресій – Гавриш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути