четвер, 26 грудня 2013 19:30

Опозиція проводить власне розслідування замаху на життя Чорновол - Кужель

Опозиція проводить власне розслідування замаху на життя Чорновол - Кужель
Фото: lb.ua

Опозиція проводить паралельне розслідування справи про замах на життя журналіста Тетяни Чорновол. Про це повідомила народний депутат фракції "Батьківщина" Олександра Кужель на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву, передає УНН.

"Ми не довіряємо жодній людині в МВС і Генпрокуратурі, і тому три опозиційні сили прийняли рішення проводити паралельне розслідування всіх справ щодо побиття учасників мирної акції на Майдані", - зазначила Кужель.

За її словами, в опозиції є копії записів з камер спостереження на Бориспільській трасі, які наразі уважно вивчаються. Окрім того, опозиція звертається до всіх водіїв, які в той час були на місці події, з проханням надати записи своїх відеореєстраторів.

Говорячи про підсумки сьогоднішнього візиту депутатів до МВС, Олександра Кужель повідомила, що міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко проігнорував народних депутатів від опозиції.

"Ми знали, що міністр не прийде, бо вчора нами було поставлено запитання, на яке він не може дати відповіді: чи визнає він, що або побиття 30 листопада, 1 грудня та побиття Тетяни Чорновол - організовані Міністерством внутрішніх справ, або в Україні існує інша, третя сила, яка організовує такі провокації, про які не знає президент та міністр внутрішніх справ", - зазначила Кужель.

За її словами, у ситуації, що склалась, заява про звільнення "була б дійсно офіцерським кроком, який повинен був зробити міністр внутрішніх справ ще 1 грудня".

"Сьогодні в Україні немає Міністерства внутрішніх справ. Є трикутник смерті: МВС, прокуратура і суди, в якому знаходиться вся Україна", - зазначила Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція проводить власне розслідування замаху на життя Чорновол - Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути