четвер, 26 грудня 2013 20:49

"Геть кривавого міністра" - активісти майдану кинули в маєток Захарченка мертвого ляща
45

Фото: Фото: Тарас Подолян

Протягом сьогоднішнього дня від 12.00 год. понад 300 людей пікетували міністерство внутрішніх справ з гаслами "Брат за брата проти ката!", "Захарченка геть", "Геть кривавого міністра". Вони вимагали відставки міністра, тримали фотографії жорстоко побитої журналістки Тетяни Чорновол.

- Коли побачила на екрані побиту Таню, то плакала. Як можна таке робити з людиною? Яка висвітлює правду, як живе наш Захарченко, як живе Янукович. Це їй така похвала за те, що відкрила людям очі і показала, як живуть царі?, - розповіла одна з учасників акції протесту киянка Любов Миколаївна.

Після того, як міністр Віталій Захарченко о 14.00 год. так і не вийшов до обурених людей з двісті мітингарів поїхали до його маєтку біля села Підгірці. Про цей будинок написала та виклала фотографії у своєму блозі за годину 20 хв. до побиття журналістка. Біля нового будинку Захарченка учасники мітингу розклеїли перед парканом закривавлені портрети міністра та написали "Тут живе кривавий міністр", "Тут живе кат!". Один з активістів закинув за паркан мертвого ляща.

- Цей кровавий акт з Тетяною Чорновол нас дуже обурив. Вона потерпіла за те, що викривала розкішні палаци чиновників. В країні робиться безлад, наших дітей б'ють. Хочемо жити у вільній, демократичній країні, а не в країні, де проливається людська кров. Захарченко займається непотребом, а не забезпеченням порядку в країні. А президент його підтримує. Якби президент підтримував народ, якому давав присягу, то він вже давно склав повноваження і розпустив уряд. Але наш президент сліпий, він не бачить, що щодня майдан збирає сотні тисяч людей. Він ігнорує майдан, а українців має за нелюдів, - розповіла Галина Дідюк, приїхала з міста Чортків Тернопільської області.

Зараз ви читаєте новину «"Геть кривавого міністра" - активісти майдану кинули в маєток Захарченка мертвого ляща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути