вівторок, 27 вересня 2011 22:56

Спецтема: Луценко за ґратами

Власенко розповів, хто відповідатиме, якщо з Луценком щось станеться

Власенко розповів, хто відповідатиме, якщо з Луценком щось станеться

Захисник колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко розповів в ефірі "5 каналу", хто відповідатиме, якщо з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком щось трапиться.

"Я бачив Юрія Луценка в СІЗО минулої п'ятниці, коли відвідував Юлію Володимирівну. Це реально хвора людина. Я не лікар, але я можу відрізнити здорову людину від хворої. Це реально хвора людина, якій треба надати можливість лікуватися, яка ще станом на сьогоднішній день не винувата ні в чому, але яка вже 10 місяців перебуває за гратами", - наголосив він.

На уточнююче запитання ведучої, хто в майбутньому буде відповідати, якщо з цією людиною, не дай Боже, щось станеться, Власенко відповів:

"За це буде відповідати суддя, який розглядає справу. За це буде відповідати медичний персонал слідчого ізолятора, який не зміг надати допомогу. За це буде відповідати керівництво слідчого ізолятора, яке не забезпечило належної медичної допомоги такій людині. До речі, аналогічна ситуація і в Тимошенко. Більше 40 днів вона не може отримати належної медичної допомоги", - підсумував Власенко.

Нагадаємо, Ірина Луценко передає своєму чоловіку - колишньому міністру внутрішніх справ - у СІЗО ліки, які прописали лікарі після його обстеження. За словами Луценко, СІЗО не лікує її чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Власенко розповів, хто відповідатиме, якщо з Луценком щось станеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути