понеділок, 21 січня 2013 15:40

Власенко про свої справи: "Влада хоче заткнути всіх, хто може сказати правду по справі Тимошенко"

Власенко про свої справи: "Влада хоче заткнути всіх, хто може сказати правду по справі Тимошенко"
Сергій Власенко. Фото: www.segodnya.ua

Справи проти народного депутата, захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка мають на меті позбавити екс-прем'єра можливості захищатися.

Про це Власенко заявив на прес-конференції в Києві.

"Все це робиться в переддень оголошення рішення ЄСПЛ, все це робиться в переддень продовження незаконних дій по відношенню до Юлії Тимошенко. З єдиною метою — не просто прибрати Власенка, а посадити його до в'язниці за такими маразматичними речами", - прокоментував він порушені проти нього кримінальні справи.

Нардеп додав: "На жаль, це не поодинокі випадки, це системна робота тими методами, яким вміє робити Кузьмін і Портнов, якими вміє працювати Пшонка. Пшонка дуже добре навчився фальшувати кримінальні справи на кшталт справи про вбивство Александрова. Аналогічна атака готується на Григорія Михайловича Немирю".

Він зауважив, що все це справа рук особисто Кузьміна і Портнова за вказівкою Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони взяли мене в заручники" - Власенка не випускають за кордон

"Я переконаний у тому, що не знайшовши нічого в діях Тимошенко, не знайшовши жодних підстав пояснити суспільству і міжнародній спільноті в чому ж може бути винна Тимошенко, вони хочуть заткнути всіх, хто може казати правду у справі Юлії Тимошенко, позбавивши її можливості захищатися", - підкреслив Власенко.

Як повідомлялося раніше, Власенка звинувачують за трьома епізодами: невиплата боргу у шлюборозлучному процесі з Наталею Окунською, викрадення машини та розбій щодо колишньої дружини. За словами самого нардепа, його можуть заарештувати вже за три тижні. За цими обвинуваченнями йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Власенко про свої справи: "Влада хоче заткнути всіх, хто може сказати правду по справі Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути