понеділок, 11 березня 2013 15:22

Власенко каже, що його можуть арештувати найближчим часом

Власенко каже, що його можуть арештувати найближчим часом
Фото: podrobnosti.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко не виключає, що його найближчим часом можуть арештувати.

Про це він розповів на прес-конференції в Києві.

За його даними, на разі в ГПУ є три кримінальні справи проти нього, ще одну, на минулому тижні, було закрито: "На запитання мого захисника до слідчого з особливо важливих справ ГПУ щодо того, скільки ще є справ проти Сергія Власенка, йому сказали таке: "Ну ми ж вам написали офіційно, що поки що три".

"Тобто скільки ще буде (справ — ред.) нам не відомо, але за моєю інформацією продовжуються, у дуже швидкому темпі, фальшування цих справ", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У середу Європарламент розгляне ситуацію в Україні

Також, Власенко сказав: "Всі ці три справи пов'язані із заявою однієї відомої особи, яка під диктовку хлопчиків із АП, продовжує писати заяви про події, які мали місце 20 років тому, або нібито мали місце".

Він уточнив, що мова йде про заяви його колишньої дружини Наталії Окунської. Перша справа стосується нібито викраденого автомобіля Власенка. Друга щодо розбоїв, однак, як пояснив він, наразі через відсутність доказів, цю справу хочуть перекваліфікувати на "нанесення тілесних ушкоджень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риторика Кличка – це технологія президентської виборчої кампанії - Фесенко

Щодо третьої справи, то за його словами, він не знає чого вона стосується: "Тому, насправді, тиск не лише не зменшується, а й посилюється. В мене є глибоке переконання, що найближчим часом ГПУ готує затримання та мій арешт".

Відповідаючи на питання, коли саме може це відбутися, він сказав: "Це ні Кузьмін, ні Портнов приймали рішення (щодо дострокового позбавлення депутатських повноважень Власенка — ред.). Це рішення приймав Якукович. Що робиться там в голові. Мені не зрозуміло. Які будуть подальші дії, мені теж, не зрозуміло".

Зараз ви читаєте новину «Власенко каже, що його можуть арештувати найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути