субота, 09 березня 2013 11:12

Риторика Кличка – це технологія президентської виборчої кампанії - Фесенко

Риторика Кличка – це технологія президентської виборчої кампанії - Фесенко
Володимир Фесенко. Фото: news.intv.ua

Якщо президент Віктор Янукович поступиться опозиції, та прийде до парламенту за її вимогою, то це означатиме його поразку, а подібні вимоги, які були озвучені саме лідером фракції УДАР Віталієм Кличком – це технологія президентської виборчої кампанії.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"А чому президент має приходити до парламенту на вимогу опозиції? У нас, що є така конституційна норма? Я скажу як політтехнолог – будь-який радник президента в такій ситуації не порадить йому іти до опозиції", - сказав експерт.

На його думку, якщо Янукович піде на поступки, то це "означатиме, що він показує свою слабкість та поразку". "Робити це на вимогу опозиції коли для цього немає ні правових та й по суті політичних підстав...Це внутрішньо парламентський конфлікт. Так, можна підозрювати, що подіями, щодо Власенка (позбавлення його депутатських повноважень – ред.) диригували поза межами парламенту, але з формальної точки зору президент тут ні до чого", - додав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак сподівається у березні розблокувати роботу ВР

Окрім того, він зауважив, що подібна "риторика Кличка – це риторика, стилістика і технологія президентської виборчої кампанії. До виборів, ще два роки, тому я думаю, що ніхто нікуди не прийде. Президент не має зобов'язань приходити в парламент на виклик опозиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Вони хочуть знищити українську опозицію, і вибити захист з-під Тимошенко"

Нагадаємо, лідер фракції УДАР Віталій Кличко звернувся до президента Віктора Януковича з відкритим листом, у якому вимагає, щоб президент прийшов до парламенту і відповів на питання, які "хвилюють сьогодні суспільство". У цій вимозі Кличка підтримали й інші лідери опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Риторика Кличка – це технологія президентської виборчої кампанії - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути