четвер, 04 листопада 2010 12:32

Владі, яка тримається задницею в кріслах, мало не покажеться - комуніст

Владі, яка тримається задницею в кріслах, мало не покажеться - комуніст
Місцеві вибори у Луганську сфальшовані. Про це сказав нардеп-комуніст Спірідон Кілінкаров у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"У нас в місті майже підраховані усі голоси. Ще залишилися дані із кількох дільниць Жовтневого району", - підкреслив він.

За словами нардепа, саме дані з цьому району стануть вирішальними щодо того, хто займе посаду мера міста.

"Наскільки я знаю, дані з цього району вже сфальшували наглим чином, переписали на користь Кравченка. Вкрали у мене десь 500 голосів. Їх просто поставили Кравченку. А саме ці голоси вирішальні", - зазначив він.

"Тому ми вимагаємо провести опис усіх протоколів з Жовтневого району. Хочемо, аби був перерахунок цих голосів. Але ніхто не хоче цього робити. Бо зрозуміло, що тоді фальсифікації вилізуть назовні".

Нардеп зазначив, що якщо ситуація не зміниться, комуністи вимагатимуть повторних перевиборів в окремих районах Луганська.

"Інакше будемо виходити на вулиці. І тоді місцевій владі, яка тримається задницею в насиджених кріслах, мало не покажеться", - додав він.

Нагадаємо, за даними екзит-полів на місце мера Луганська майже одинакові шанси на перемогу мають "регіонал" Сергій Кравченко і комуніст Спірідон Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «Владі, яка тримається задницею в кріслах, мало не покажеться - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути