Ексклюзиви
середа, 03 листопада 2010 19:51

У Харкові, Одесі та Луганську досі невідомі переможці на виборах мера

У Харкові, Одесі та Луганську досі невідомі переможці на виборах мера
Через три дні після закриття виборчих дільниць невідомо, хто переміг на виборах мера Харкова, Одеси та Луганська.

Зокрема, в Харкові на перемогу претендує регіонал Геннадій Кернес і представник ВО Батьківщина Арсен Аваков. Після обробки 89,95% протоколів дільничних комісій, Кернес (30,38%) мінімально випереджає Авакова (29,08%).

У той же час в Одесі місцевий міськвиборчком досі не повідомляє про проміжні результати виборів мера міста. Проте канал АТВ повідомляє, що після обробки 70% бюлетенів регіонал Олексій Костусєв (46,4%) випереджає мера Едуарда Гурвіца (29,8%).

У Луганську КПУ заявила про перемогу свого кандидата Спиридона Кілінкарова. За їхніми даними, Кілінкарова підтримали 48 140 виборців, а за чинного мера Луганська регіонала Сергія Кравченка проголосували 47 364 виборців. Проте Партія регіонів упевнена, що переміг Кравченко.

В інших обласних центрах переможці відомі. Зокрема, в Дніпропетровську переміг чинний мер регіонал Іван Куліченко, який за неофіційними даними, після обробки понад 70% протоколів, набирає 36% голосів виборців.

У Донецьку впевнено перемагає регіонал Олександр Лук'янченко, а в Сімферополі - його однопартієць Віктор Агеєв. У Миколаєві з перевагою в кілька тисяч голосів перемагає чинний мер регіонал Володимир Чайка, в Херсоні - член ПР Володимир Сальдо, а в Житомирі - з перевагою в 1% переміг регіонал Володимир Дебой.

Представники Партії регіонів також впевнено перемогли у Кіровограді (Олександр Саінсус) та Чернігові (Олександр Соколов). Крім того, регіонали перемогли на виборах у Маріуполі (Юрій Хотлубей) та Кривому Розі (Юрій Вилкул).

У Вінниці з великою перевагою переміг Володимир Гройсман, якого підтримали понад 70% виборців, а в Черкасах - Сергій Одарич. У Сумах Геннадій Мінаєв лідирує на виборах мера міста з 61% голосів, а в Полтаві перемагає Олександр Мамай.

На виборах мера Рівного лідирує чинний мер Володимир Хомко, якого висунув Всеукраїнський патріотичний союз, в Луцьку переміг кандидат від Сильної України Микола Романюк. У Хмельницькому впевнено переміг кандидат від Батьківщини Сергій Мельник, а в Чернівцях вп'яте поспіль на виборах мера переміг Микола Федорук.

У той же час у Львові переміг чинний градоначальник Андрій Садовий, в Івано-Франківську - представник УНП Віктор Анушкевичус, а в Тернополі - член ВО Свобода Сергій Надал. В Ужгороді чинний мер Сергій Ратушняк поступився Віктору Погорєлову.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У Харкові, Одесі та Луганську досі невідомі переможці на виборах мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути