вівторок, 08 грудня 2020 10:47

Власник телеканалу заявив, що Л/ДНР - не терористи

Ексрегіонал Євгеній Мураєв, який володіє проросійським телеканалом "НАШ", заявив, що ДНР та ЛНР не є терористичними організаціями.

Так прокоментував у Facebook присутність в ефірі телеканалу "радника" ватажка ЛНР, представника бойовиків на мінських переговорах Родіона Мірошника.

"У тих, хто хоч раз бачив або чув Родіона Мірошника, учасника політичної підгрупи ТКГ в Мінську, застосований на його адресу епітет "ватажок" викличе гомеричний регіт", - написав Мураєв у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал Мураєва зробив Путіна "миротворцем"

Л/ДНР не визнані терористичними організаціями як Україною, так і світом, заявив ексрегіонал.

Під текстом поста Мураєв опублікував селфі з ведучими Максимом Назаровим та Ангеліною Пичик, які в прямому ефірі спілкувалися з Мірошником.

 
Національна рада з питань з теле- і радіомовлення вже провела моніторинг ефіру телеканалу. Цього тижня регулятор винесе рішення щодо інциденту, пише LIGA.net. Видання надіслало запит в СБУ.

Телеканал "НАШ" 4 грудня включив в ефір одного з ватажків бойовиків ЛНР Родіона Мірошника. Той озвучував антиукраїнські заяви в руслі російської пропаганди.

Зараз ви читаєте новину «Власник телеканалу заявив, що Л/ДНР - не терористи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути