четвер, 03 листопада 2011 12:35

Влада відзвітувала про "покращення": 57% реформ Януковича виконані

Виявляється, в Україні план реформ, визначений новою владою, виконано більш ніж наполовину.

З 21 реформи, визначеної президентом Віктором Януковичем у рамках Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, виконання реформи соціальної підтримки в 2011 році склало 0%.

Такі дані містяться в звіті виконання Національного плану дій на 2011 рік із запровадження економічних реформ. Його опублікувало видання ZN.UA.

На другому місці після Тігіпко, відповідального за реформу соціальної підтримки, виявився керівник Укрнацпроекту Владислав Каськів - реалізація національних проектів становить 23,3% від плану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розкритикував роботу низки міністрів: "Ми з усіма терпляче працювали"

До п'ятірки лідерів з невиконання увійшла також реформа електроенергетики (25,7%), реформа системи пенсійного страхування (38,5%), а також реформа системи органів виконавчої влади (41,2%).

На 100% виконані заходи лише по одному напрямку - міжнародна інтеграція і співпраця.

Загальний стан виконання Національного плану виглядає таким чином: виконано - 57% (262 заходи), частково виконано - 28% (126 заходів), не виконано - 15% (66 заходів).

Повідомлять, що 92 із 262 заходів були виконані протягом останніх двох тижнів - після того, як на черговому засіданні комітету з реформ глава адміністрації президента Сергій Льовочкін  розкритикував присутніх за те, що виконавчою владою виконується не більше 30% розпоряджень Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син Януковича ввійшов у десятку найбагатших людей"

Нагадаємо, 2 листопада в ході розширеного засідання Кабінету міністрів за участю Януковича прем'єр-міністр ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Азаров розкритикував роботу ряду міністерств і відомств за гальмування процесу проведення реформ.

Очільник уряду зокрема зробив критичні зауваження щодо роботи Мін'юсту (Лавринович), Мінрегіонбуду (Близнюк), МОЗ (Аніщенко), Міноборони (Єжель) і Держагентства з інвестицій та управління національними проектами (Каськів).

Зараз ви читаєте новину «Влада відзвітувала про "покращення": 57% реформ Януковича виконані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути