середа, 09 листопада 2011 09:38

Влада відправила Могильова до Криму в інтересах клану - "бютівець"

Влада відправила Могильова до Криму в інтересах клану - "бютівець"

Анатолія Могильова влада призначила до Криму в інтересах клану. Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив "бютівець" Андрій Сенченко.

Нардеп упевнений, що таким методом, як було обрано Могильова, влада відібрала всі права автономії - "кримський парламент, який у нинішньому складі не представляє інтереси кримчан, мовчки підняв руки".

"Призначення Могильова - це додатковий фактор нестабільності у Криму. І тут не тільки питання взаємовідносин з кримськими татарами, а взагалі з Кримом, з кримчанами. Влада продемонструвала абсолютний правовий нігілізм при призначенні кримського прем'єра", - упевнений він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович понизив Могильова - політолог

Сенченко пояснив, що всі роки, скільки існує автономія - процедура дотримувалася: "Кримський парламент, маючи повноваження на те від громадян, які проживають у Криму, висував кандидатуру прем'єра, а президент мав право погодитися або не погодитися з цією кандидатурою. Зараз просто все це перекреслили. Тим самим цей склад парламенту показав, що він не представляє інтереси кримчан".

"Влада, ця команда приїжджають до Криму для того, щоб освоювати кримські ресурси. Знову таки, не в інтересах розвитку Криму, а в інтересах клану. І ось у цій точці не сходяться інтереси", - упевнений "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов уведе в Крим екстремістські угрупування - Чорновіл

За словами Сенченка, Крим має певні передумови для того, щоб знову стати гарячою точкою України: "Тому що в Криму є люди різних національностей, які довго шукали формулу порозуміння. І от коли відбувається некваліфіковане втручання, то ця згода може бути порушена".

Він пояснив, що в Криму постійно йде спеціальне підвищення температури: "Складні міжконфесійні відносини, складні проблеми мови, яка перед кожними виборами політиками експлуатуються у зовсім безсоромному вигляді, спекуляція на українсько-російськіх відносинах, фактор флоту у Севастополі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримська еліта буде саботувати ініціативи Могильова - Москаль

"За цей час вся ця команда здобула таку глуху ненависть кримчан, що вже навіть марно температуру міряти - вона зашкалює", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Влада відправила Могильова до Криму в інтересах клану - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути