середа, 13 червня 2012 09:25

Влада тисне на опозицію через переляк, що у Донецьку люди стануть на її бік — Москаль

Влада тисне на опозицію через переляк, що у Донецьку люди стануть на її бік — Москаль
Геннадій Москаль розповів про тиск на опозицію. Фото: tsn.ua

За останні три місяці сильно збільшився тиск на представників об'єднаної опозиції з боку влади у Донецькому регіоні.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив "нунсівець" Геннадій Москаль.

Зокрема політик повідомляє, що за цей період державні органи проводять обшуки та порушують справи проти представників опозиції.

"Команда дана Державній податковій адміністрації, податковій міліції, міністерству внутрішніх справ. Все це робиться для того, щоб тиснути на опозицію, знати який в неї бізнес — у родичів, у друзів, у знайомих. Дуже багато представників об'єднаної опозиції потрапили під це — за три місяці 39 обшуків тільки в Донецькій області. Тільки проти "Фронту змін" порушено 19 справ", - розповів депутат.

"Збір інформації включає навіть фотографії та анкетні дані, - додав Москаль. - Але якщо влада вже аж так нас боїться, то ми тільки пишаємося тим, що могли налякати її".

Нардеп не виключає, що потім цю інформацію будуть використовувати проти людей на виборах: "Для залякування та шантажу, щоб опозиція йшла на співпрацю, щоб їм не заважали наші члени дільничих територіальних виборчих комісій. Якщо у когось буде вищий рейтинг, ніж у влади — щоб знялися з перегонів".

Проте "нунсівець" не розуміє чого влада може боятися у власному регіоні, адже це їх батьківщина.

"Чомусь влада налякана. А коли людина налякана, вона робить дуже багато дурниць. Але ситуація сьогодні така, що є розчарування у Партії регіонів, але ще не готові стати на бік опозиції. От як раз цей переляк, щоб люди не стали на бік опозицї, і штовхає їх на таку діяльність", - каже політик.

Також нардеп додав, що говорив із людьми у Донецьку, і багато хто з них відкрито каже, що за нинішню владу голосувати не буде.

Зараз ви читаєте новину «Влада тисне на опозицію через переляк, що у Донецьку люди стануть на її бік — Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути