середа, 09 листопада 2011 10:10

Влада потурає радикальним проросійським силам у Криму - Джемілєв

Влада потурає радикальним проросійським силам у Криму - Джемілєв

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв згоден з думкою народного депутата Тараса Чорновола про те, що новопризначений прем'єр Криму Анатолій Могильов може потурати екстремістським угрупованням.

"Я поділяю точку зору Тараса Чорновола", - зазначив він в ефірі "5 каналу".

Джемілєв розповів, що після президентських виборів було переформатовано раду представників кримсько-татарського народу при президенті України, куди раніше входив виключно представницький орган, обраний самим народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович приніс у жертву кримчанам Могильова, як барана на Курбан-Байрам - нардеп

"Тепер до цієї ради більшістю ввели людей на розсуд, тобто, людей, які ніким не обираються, нікого не представляють окрім себе, - розповів голова Меджлісу. - Серед них були люди, які після россійсько-грузинської війни 2008 року зверталися з листом до Медведєва з проханням захистити кримських татар від політики Геноциду, яку нібито проводить України щодо кримських татар".

Джемілєв зазначив, що тоді громадські організації кримських татар скликали прес-конференцію й назвали цих людей провокаторами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано

"Так ось цих самим людей зараз ввели до Ради представників кримсько-татарського народу. Меджліс відмовився брати участь у цій раді. Так що там представлені саме ось ці пророссійськіе сили. Для чого це робиться - нам не зовсім зрозуміло", - додав він.

Голова Меджлісу підкреслив: "Тут є велике таке загравання з крайніми релігійними течіями. Якщо так це буде продовжуватися, то можна передбачити, до чого це призведе".

Зараз ви читаєте новину «Влада потурає радикальним проросійським силам у Криму - Джемілєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути