вівторок, 15 листопада 2011 15:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Влада поставила хрест на європейській інтеграції України - Парубій

Влада поставила хрест на європейській інтеграції України - Парубій

Відмова декриміналізувати статтю, за якою засудили екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, свідчить про легалізацію політичних репресій і закриття європейських перспектив України, заявляють в парламентській фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

"На жаль, сьогодні в сесійній залі відбулася не тільки фактична легалізація політичних репресії. Потрібно усвідомити, що на сьогодні в залі фактично поставили хрест на європейській інтеграції України, у зв'язку з відмовою провладної більшості голосувати за декриміналізацію 365 статей ... Потрібно усвідомлювати те, що саме цього рішення чекали від нас лідери Європейського союзу", - сказав член фракції НУ-НС Андрій Парубій на брифінгу у вівторок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів не послухає Януковича щодо статті Тимошенко?

"Дуже символічно, що сьогодні Володимир Путін оголосив, що в грудні він планує ініціювати підписання євразійського союзу до 20-річчя розпаду Радянського Союзу і зрозуміло, що Віктор Янукович бачить напрям для себе і для України тільки в цьому напрямку", - вважає депутат.

При цьому він висловив думку про те, що починаючи з сьогоднішнього дня "аеропорти для Януковича і для інших представників влади будуть відкривати тільки в Росії, в Москві, а не в інших європейських державах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЄС вже не буде довіри до Януковича - Рибачук

"Сьогоднішнє голосування показало, що всю відповідальність за зрив європейської інтеграції несе Янукович і провладна коаліція, яка знаходиться у Верховній Раді України", - сказав Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Влада поставила хрест на європейській інтеграції України - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути