Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 15:01

Влада почала масові репресії проти мітингувальників — експерт

Влада почала масові репресії проти мітингувальників — експерт
Олександр Палій. Фото: ar25.org

Заява прем'єра Миколи Азарова про те, що люди, які захоплюють державні органи, нестимуть кримінальну відповідальність, є погрозою.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

За його словами, влада вже почала масові репресії проти мітингувальників.

"Я зустрів на майдані чоловіка, якого не просто вигнали з роботи, а на очах порвали трудову книжку та корочку слюсаря четвертого розряду. Отак помстилися на участь в майдані. Ще один розказував, як люди на машинному заводі скинулися, винайняли автобуси, аби їхати у Київ, а їм попробивали колеса. Терор вже йде. Люди все це бачать і розуміють. Тому майдан налаштований дуже рішуче. Народ демонструє, що морально вищий за нинішній режим", - зауважив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новодворська закликає українців до непокори: Потрібно зупинити метро і транспорт

Говорячи про не підтримку "регіоналами" відставки уряду, Палій зазначив: "У них немає партії. Вони розбігаються, коли у шефа все втрачено. Зараз поки не така ситуація. Тому вони стоять вишикувані. Їм не соромно перед народом. Не розуміють, що таке відповідальність перед країною. Достатньо послухати їхні заяви. Нещодавно хтось влучно сказав, що це "чечетовщина" — беззмістовний потік звинувачень. Партія регіонів звинувачує опонентів у фашизмі, а сама до інших використовує фашистські методи".

Політолог вважає ситуацію в країні настільки складною, що надія лишається лише на міжнародних посередників, яких би влада боялася - зокрема США та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Влада почала масові репресії проти мітингувальників — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути