четвер, 20 грудня 2012 18:36

Влада хоче, аби Тимошенко в очах суспільства була "найнебезпечнішим злочинцем" - нардеп

Влада хоче, аби Тимошенко в очах суспільства була "найнебезпечнішим злочинцем" - нардеп
Сергій Сас. Фото: peoplenews.com.ua

Влада робить усе, аби Юлія Тимошенко в очах суспільства була "найнебезпечнішим злочинцем" країни.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Сас.

Коментуючи заяву заступника генпрокурора Рената Кузьміна щодо того, що у Генеральної прокуратури є достатньо доказів для пред'явлення нових обвинувачень Юлії Тимошенко щодо вбивства Щербаня, Сас наголосив:

"Ще ті, які займалися розслідуванням справи вбивства Щербаня у 1996 році, прийшли до думки, що немає жодних доказів, яких би було достаньо для судового процесу. Зараз це робиться для того, щоби у суспільстві формувати думку, що головний злочинець в державі- це Тимошенко. Хоча вона в буття своє прем'єр-міністром і на інших посадах, які дозволяли їй якимось чином впливати на долю людей, нікого не посадила і нікого не вбила".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція "відзначила" 500 днів ув'язнення Тимошенко

Нардеп додав: "Але Тимошенко для них небезпечна, її бояться і тому й відбуваються такі от заяви. Той, хто хоче серйозно впливати на політику в Україні, хоче будувати свою політику без участі Юлії Тимошенко як активного політичного гравця, тому що вони вважають її небезпечною. Все інше — це певний антураж і створене для цього підґрунтя".

Він переконаний, що якщо у влади буде бажання, то вони обовязково порушать проти Тимошенко ще не одну справу.

"Якщо буде команда — то знову перелапатять все. Є в ГПУ ще справа Павла Лазаренка, яка налічує більше 10 тисяч томів, і от вони час від часу виколупують з цієї справи все, що стосується, чи де є згадка про Тимошенко і відпрацьовують ці напрямки. Не біда, що там вже давно минули строки давності, - переконаний Сас. - Вони все це роблять лише для того, щоби створити цілий ланцюжок для можливостей переслідування Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін розуміє, що під ним вже хитається крісло - нардеп

Парламентар додав: "Зараз, наскільки я знаю, порушено 7 справ проти Тимошенко і всі вони будуть за необхідністю кинуті в суди для того, щоби якимось чином Юлія Володимирівна залишалася за ґратами. Це єдина мета".

"Я не хочу говорити про моральний аспект цього питання, він зрозумілий. Просто така істерична боязнь Тимошенко змушує їх робити всі ці речі. Тому тут нічого дивного немає. І це не остання заява, будуть ще й інші. У Кузьміна зараз немає інших обов'язків, окрім як робити подібні заяви. Він там виконує роль "ціпного пса" закону, який нібито його дотримується", - підкреслив Сас.

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче, аби Тимошенко в очах суспільства була "найнебезпечнішим злочинцем" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути