середа, 07 серпня 2013 22:10

Влада готова до небезпечних експериментів на президентських виборах - Чорновіл

Влада готова до небезпечних експериментів на президентських виборах - Чорновіл
Янукович виявився не зовсім тим, на кого Росія розраховувала, каже Тарас Чорновіл. Фото: dpravda.org

Народний депутат попередніх скликань Тарас Чорновіл прогнозує велику кількість інтриг напередодні президентських виборів в Україні.

"Янукович виявився не зовсім тим, на кого Росія розраховувала. Там готові робити ставку на інших людей. Багато людей з оточення президента граються в гру проти нього. Ми ще стільки побачимо цікавих інтриг перед президентськими іграми, коли опозиція виявиться не зовсім опозицією, влада виявиться не зовсім владою, і в нас будуть опущені руки, ми будемо думати, за кого ж голосувати ... На президентських виборах у нас буде творитися щось таке, що вибори 2004 року видадуться такою собі гарною телевізійною оперою", - сказав Чорновіл у ефірі "Ера-FM".

За його словами, свавілля влади може бути зупинене лише євроінтеграцією.

"Якщо ми не застовпимо євроінтеграцію, то у влади стопорів тоді не буде. У них і так основне питання - як застовпити за собою другий термін і не відступитися. Вони готові йти на небезпечні експерименти. Вони граються в ігри з Тягнибоком, Яценюком. Будуть гратися в гру з Кличком. Розігруються певні пасьянси, будуть певні фальсифікації", - зазначив Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Влада готова до небезпечних експериментів на президентських виборах - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути