неділя, 23 жовтня 2011 12:35

Влада - це окупанти, які руйнують та грабують державу - "бютівець"

Влада - це окупанти, які руйнують та грабують державу - "бютівець"

Фракція "Батьківщина" й надалі продовжуватиме блокування трибуни Верховної Ради. Про це сказав у коментарі Gazeta.ua "бютівець" Роман Забзалюк.

"Форма та методи спротиву будуть різноманітними. Не дивлячись на те, що ми в меншості й що від нас не залежить прийняття законів, а залежить від так званого сліпого голосування більшості. Ми знаходитимемо нові та різноманітні методи, щоб посилювати опір диктатурі. Але ми не гадалки, щоб говорити що буде далі. Ми боремося за народ України", - зауважив він.

За словами Забзалюка, правлячі еліти узурпували владу та перетворюються на диктаторів.

"Диктатура зараз нищить населення, парламент, законодавчу та судову гілки влади. Останню вже практично зруйновано. Перетворюють міліцейські органи на репресивну дубинку - політичну жандармерію. Влада - це окупанти, які руйнують та грабують державу", - додав "бютівець".

Нагадаємо, 21 жовтня нардепи від фракції БЮТ-"Батьківщина" не захотіли відходити від парламентської трибуни для того, щоб туди вийшов міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Зараз ви читаєте новину «Влада - це окупанти, які руйнують та грабують державу - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути