пʼятниця, 15 листопада 2013 15:42

Влада боїться, що в палаті Тимошенко могла бути нарада опозиції - Луценко

Влада боїться, що в палаті Тимошенко могла бути нарада опозиції - Луценко
Юрій Луценко. Фото: tsn.ua

Влада зірвала короткострокове побачення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко з соратниками, бо боїться Тимошенко та об'єднання українських опозиційних політиків.

Про це заявив екс-голова МВС Юрій Луценко журналістам у п'ятницю у Харкові після того, як не відбулося побачення з Тимошенко.

"Ми повинні були говорити тут про координацію зусиль опозиції, про адекватну відповідь на зрив Януковичем Угоди (про асоціацію - ред.) України та ЄС. Але влада боїться Тимошенко. Вона боїться навіть її слів, вона боїться її порад, вона боїться навіть того факту, що в її тюремній палаті могло відбутися нарада лідерів опозиції, які принесуть енергію Тимошенко, нашу спільну енергію мільйонам українців. Влада боїться саме цього - об'єднання людей", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк і донька Тимошенко впевненні, що тюремники брешуть про хворобу екс-прем'єра

За його словами, влада зриває "будь-які спроби спільних дій українських політиків".

" Це зрозуміло, тому що проти Януковича виступає 75% населення, а це означає, що будь-яке об'єднання - катастрофа для Януковича", - наголосив Луценко.

На думку політика , своїми діями влада ставить людей перед вибором: в'язниця або свобода, відповіддю на який повинен стати вихід людей на Евромайдан 24 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не побачиться з Тимошенко: тюремники заявили що екс-прем'єр хвора

"Сьогодні ми отримали черговий сигнал: Янукович будує в'язницю не тільки для Юлі, не тільки для Луценка, для Яценюка чи інших політиків, а для всього народу. І сьогоднішнє відчуття, що Угода про асоціацію з ЄС на 99 % Януковичем зірвано, означає одне - нам пропонують вибрати: або в'язниця, або свобода. 24 листопада - вільні громадяни вільної країни повинні перейти цю межу. Перейти її нелегально неможливо. Кожен повинен зробити свій крок. 24 листопада, Європейська площа - це відповідь на бажання Януковича посадить у в'язницю всіх нас", - сказав Луценко.

Нагадаємо, 24 листопада в Києві опозиція має намір провести хід від пам'ятника Шевченка до Європейської площі, де пройде мітинг- концерт на підтримку євроінтеграції України.

Зараз ви читаєте новину «Влада боїться, що в палаті Тимошенко могла бути нарада опозиції - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути