пʼятниця, 15 листопада 2013 11:12

Яценюк і донька Тимошенко впевненні, що тюремники брешуть про хворобу екс-прем'єра

Яценюк і донька Тимошенко впевненні, що тюремники брешуть про хворобу екс-прем'єра
Фото: tabloid.pravda.com.ua

Донька Юлії Тимошенко Євгенія впевнена, що заява Державної пенітенціарної служби про застуду екс-прем'єра, через яку вона нібито не може зустрітися зі своїми політичними соратниками, є неправдою.

Про це йдеться у офіційній заяві, розміщеній на сайті "Батьківщини".

"Учора я була у мами цілий день і вийшла з харківської лікарні о 20.00. Жодної ознаки гострого респіраторного захворювання у мами на той час не було", - розповіла Євгенія.

"Більше того, мама при мені написала заяву про побачення з Арсенієм Яценюком і Юрієм та Іриною Луценками", - додала Євгенія Тимошенко.

Вона зробила висновок, що "сьогоднішній недопуск на побачення – це ніщо інше, як свідоме обмеження Юлії Тимошенко у її правах. Тюремники вже вкотре зухвало зривають побачення мами, на яке вона має законне право. Тим більше, що це побачення з політичними соратниками надзвичайно важливе саме зараз, у складний момент, коли вирішується доля Угоди про асоціацію України з Європейським союзом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко порівняла "регіоналів" з динозаврами

Водночас Яценюк, Луценко з дружиною перебувають у харківській лікарні "Укрзалізниці". Тюремники повідомили їм про неможливість зустрічі із Тимошенко.

Яценюк усвоєму Twitter написав: "Знову міліція біля дверей. Це перший знак, що не хочуть пускати до Юлії".

За кілька хвилин він повідомив: "Щойно людина в білому халаті і начальник колонії повідомили нас про ОРВІ у Тимошенко і неможливість зустрічі. Брешуть".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк і донька Тимошенко впевненні, що тюремники брешуть про хворобу екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути