середа, 14 червня 2017 09:57

"Вкрала скотиняка 96 мільярдів гривень" - Матіос розповів про підозру міністру режиму Януковича

"Вкрала скотиняка 96 мільярдів гривень" - Матіос розповів про підозру міністру режиму Януковича
Прокуратура заочно повідомила колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка про підозру в створенні та участі в злочинній організації. Фото: УНІАН

Прокуратура заочно повідомила колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка про підозру в створенні та участі в злочинній організації і зловживанні службовим становищем.

Про це у Facebook повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Перебуваючому у глибокій еміграції через страх повернутися на батьківщину екс-мінздоху Олександру Клименку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 364 КК України (створення і участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем)", – написав він.

"Повідомлення про підозру направили Олександру Клименку у спосіб, передбачений КПК України", - додав Матіос.

"Як сказав би у такому випадку Ляшко: - "вкрала Скотиняка 96 мільярдів людських грошей". Підтверджую – Кліменко енд компані ( і ті що вертольотами вже "прилетіли", і ті, що у придорожніх мотелях у Білгородській області РФ від страху спиваються, і ті, що по норах ховаються) дійсно обґрунтовано підозрюють у завданні збитків державі на суму 96 мільярди гривень (за курсу долара на той час 8 гривень)", - зазначив він.

"Але ми йдемо за ними. В одному темпі. Безпристрасно і невідворотно. Для одягання на їхні рученьки українського намиста заслужених кайданок", - додав Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний податківець Януковича живе на широку ногу в Москві

Олександр Клименко був міністром доходів і зборів з грудня 2012-го по лютий 2014 року. Після утечі Віктора Януковича в лютому 2014 року залишив Україну.

ЗМІ показали відео, на якому Клименко тікає разом з екс-генпрокурором Віктором Пшонкою.

Зараз ви читаєте новину «"Вкрала скотиняка 96 мільярдів гривень" - Матіос розповів про підозру міністру режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути