Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 19:01

Вклади Ощадбанку СРСР можна отримати поштою вже наступного тижня

Українське державне підприємство поштового зв"язку (УДППЗ) "Укрпошта" планує почати перші виплати з доставки громадянам України компенсації втрат від знецінених вкладів в установах Ощадбанку СРСР наступного тижня.

Про це повідомили в прес-службі підприємства.

"Передбачається перші виплати здійснити наступного тижня, мірою надходження виплатних документів з Ощадбанку", - наголошується в повідомленні.

В "Укрпошті" створена робоча група під керівництвом заступника гендиректора підприємства Галини Нелепи, яка відпрацювала порядок компенсаційних виплат через "Укрпошту" і взаємодії філіалів підприємства з установами Ощадбанку.

"Для "Укрпошти" надання такого виду послуг є звичайною роботою", - наголошується в повідомленні прес-служби, проте для зручностей клієнтів і, чекаючи на великий обсяг роботи, підприємство розглядає можливість створення у разі необхідності додаткових робочих місць, а також можливість перегляду режиму роботи об"єктів поштового зв"язку, графіків роботи листонош, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вклади Ощадбанку СРСР можна отримати поштою вже наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути