Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2019 12:06

"Визволитель" українців, яких взяв у заручники його ж кум" - Щур "взув" Медведчука

"Визволитель" українців, яких взяв у заручники його ж кум" - Щур "взув" Медведчука
Майкл Щур назвав Віктора Медведчука російським політиком.

Поїздки кума президента Росії Віктора Медведчука до українських полонених у Москві були піаром на стражданнях ув'язнених.

Про це йдеться у телепрограмі ведучого Майкла Щура.

"Українські заручники Кремля повернулися додому. Але весь довгий процес звільнення наших громадян супроводжувався по-справжньому гидкими речами.

Віктор Медведчук весь цей час вдавав із себе "визволителя" українців, яких взяв у заручники його ж кум", - сказано у сюжеті.

Поїздку Медведчука і Рабіновича ведучі програми назвали спекуляцією на темі українських заручників.

"Вони відвідували українців Станіслава Клиха та Миколу Карпюка, які на той час ще перебували у російській тюрмі.

Подарувати Карпюку шмат сала? Це, звісно, знущання. Вони, очевидно, хотіли щоб росіяни зі своїми улюбленими жартами про українців і сало вкотре познущалися над Карпюком. Який і так терпів знущання у російському полоні роками.

Як бачимо, зустріч цих двох російських політиків із українськими полоненими проходила не на камеру. А на автомобільний реєстратор. І замість обговорення стану Карпюка і його проблем, все перетворилося на гала-концерт на честь "святості" Медведчука. А медведчуківські телеканали весь цей час намагалися переконати українців, що лише завдяки куму Путіна та його "великій російській душі" полонені можуть повернутися додому", - каже Майкл Щур.

Поки Медведчук і Рабінович без перешкод відвідували Карпюка і Клиха та "намагалися допомогти заручникам салом", адвокатів до інших в'язнів Кремля не пускали тижнями, йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук не брав участі в процесі обміну полоненими - голова СБУ Баканов

7 вересня у межах обміну полоненими з Росією в Україну прибули 35 звільнених українців. Зокрема 24 полонених моряка, яким в аеропорту вручили військові звання та офіцерські кортики.

Серед осіб, яких у рамках обміну направили до Москви, були колишній зенітник ДНР Володимир Цемах і звинувачений у держзраді керівник "РИА Новости-Україна" Кирило Вишинський.

Зараз ви читаєте новину «"Визволитель" українців, яких взяв у заручники його ж кум" - Щур "взув" Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути