четвер, 05 червня 2008 09:15

Візит Ющенка до Москви має серйозну психологічну інтригу - експерт

Візитом зі серйозною психологічною інтригою назвав поїздку Віктора Ющенка до Москви директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

На його думку, перед Ющенком стоїть завдання закласти основу не лише особистих відносин з президентом Медведєвим, а й співпраці між главами урядів обох країн.

Експерт закликав не переоцінювати значення ухваленого напередодні візиту Ющенка заклику Держдуми до президента і прем`єра Росії вийти з Договору про дружбу з Україною в разі її приєднання до Плану дій з членства в НАТО та наполягання на виведенні з Криму російського Чорноморського флоту.

"Президент України закцентує увагу на тому, що, чим більше загострюватимуть цю ситуацію російські політики, тим менше від того виграє Росія в непростому діалозі з Києвом".

Віктор Ющенко, як вважає Карасьов, закликатиме свого російського колегу до більш збалансованих реакцій Москви на нові виклики в безпековій та оборонній сферах.

Німецька хвиля

Зараз ви читаєте новину «Візит Ющенка до Москви має серйозну психологічну інтригу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути