Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2022 16:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Візит Патрушева до Тегерана сигналізує про формування альянсу між РФ та Іраном – експерт

Візит Патрушева до Тегерана сигналізує про формування альянсу між РФ та Іраном – експерт
Cекретар Радбезу РФ Микола Патрушев відвідав Іран. Фото: ТАСС

Візит секретаря Ради безпеки Росії Миколи Патрушева до Ірану показовий і сигналізує Заходу про оборудки зі зброєю між країнами.

Це також сигналізує Заходу про формування альянсу між РФ та Іраном. Про це повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець в етері "Еспресо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не Іраном єдиним: розвідка назвала країни, які допомагають Росії воювати

"Те, що офіційна влада РФ підтвердила візит Патрушева до Ірану, свідчить, що це спільний сигнал до колективного Заходу, що є альянс між Росією й Іраном, і те, що збройові оборудки будуть", – наголосив він.

За словами Згурця, візит секретаря радбезу РФ показовий для Ірану, який прагне показати, що формується новий альянс у боротьбі із всесвітнім злом, яким країна вважає весь цивілізований світ.

Оприлюднивши інформацію про приїзд секретаря Ради національної безпеки Росії Миколи Патрушева, Іран намагається продемонструвати поглиблення співпраці з Кремлем.

Іранське державне інформаційне агентство Nour повідомило (без підтвердження з боку РФ), що секретар РНБО РФ Патрушев прибув до Тегерана 8 листопада, ймовірно, для обговорення потенційного продажу іранських балістичних ракет Росії, передає американський Інститут вивчення війни ISW.

Зараз ви читаєте новину «Візит Патрушева до Тегерана сигналізує про формування альянсу між РФ та Іраном – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути