вівторок, 12 серпня 2008 09:46

Вітренко обізвала Ющенка "скаженим псом", який готує провокації проти Росії

Американці знову нахабно перекручують факти. Україна - не нова мета для Росії, а новий сателіт для США, який вони використовуватимуть для торпедування Росії.

Так лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко прокоментувала заяву колишнього держсекретаря США Річарда Холбрука про те, що наступною метою після Грузії для російського прем"єр-міністра Володимира Путіна буде Україна.

"Я стверджую, що це чистої води провокація, яка була зроблена саме Грузією. А російські миротворці, по мандату ООН, повинні були захищати мирне населення Південної Осетії. Наступна команда Вашингтона буде для України", - відзначила Вітренко.

Коментуючи можливість повторення грузино-абхазського сценарію в Криму, вона підкреслила, що це буде наступний етап провокації проти Росії, "який готує другий після Саакашвілі скажений пес - Ющенко".

"Саме з цією метою готуються бойовики в Криму, і з тією ж метою меджлісовці ведуть антислов"янську політику. Якщо з їх боку почнеться різанина в Криму, де проживають громадяни Російської Федерації, тоді Росія теж захищатиме своїх громадян. Саме це входить у плани натівських яструбів, зокрема, в плани Вашингтона", - сказала Вітренко.

Політик також вважає, що якщо конфлікт найближчим часом не буде вирішений, весь світ розколеться на пронатівську і антинатівську коаліцію.

"Кожна держава на планеті, навіть Африка, обов"язково зробить свій вибір, тому що людство під загрозою існування", - повідомляє Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко обізвала Ющенка "скаженим псом", який готує провокації проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути