Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2012 08:37

Віталій Кличко: "Найближчим часом доведеться вішати рукавички на цвях"

Віталій Кличко: "Найближчим часом доведеться вішати рукавички на цвях"
Фото: Reuters

Лідер партії "УДАР",12-кратний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC, Віталій Кличко заявив, що по прибуттю в Україну, одразу зосередиться на політичній діяльності та виборах до парламенту.

Про це він заявив на прес-конференції у Москві одразу після поєдинку над німецьким боксером Мануелем Чарром, повідомляє прес-служба партії "УДАР".

Лідер "УДАРу" відзначив, що найближчим часом ухвалить рішення про завершення спортивної кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чарр не здивував своєю тактикою" - перемогу Кличка прокоментував московський тренер

"Природу не обдуриш, і, я думаю, найближчим часом доведеться вішати рукавички на цвях. Розумію, що багато любителів боксу будуть засмучені, але від цього нікуди не подінешся. Потрібно давати дорогу молодим. Коли я прийму таке рішення, я обов'язково повідомлю про це окремо", – сказав чемпіон. Він також зауважив, що ніколи не думав, що його спортивна кар'єра у професійному боксі триватиме так довго.

Нагадаємо, 11-разовий чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличко захистив звання чемпіона світу з боксу, здобувши перемогу над своїм суперником Чарр в четвертому раунді в суботу в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чарр був готовий продовжувати бій" - Віталій Кличко

Під час поєдинку більшість глядачів московського спорткомплексу "Олімпійський" підтримували Віталія. Багато з них тримали в руках українські національні прапори. Перед початком бою один із секторів навіть заспівав "Червону Руту", лунали також вигуки "Слава Україні!", "Героям Слава!", "Україно!".

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко: "Найближчим часом доведеться вішати рукавички на цвях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути