неділя, 09 вересня 2012 00:41

Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди

Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди
Віталій Кличко удев'яте захистив титул чемпіона WBC ФОТО: Reuters

Український боксер Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі, перемігши в Москві представника Німеччини Мануеля Чарра після зупинки бою через розсічення у претендента.

Поєдинок був зупинений у четвертому раунді рішенням рефері в рингу.

З самого початку бою Кличко взяв ініціативу в свої руки, а претендент на титул пішов у глуху оборону. Однак наприкінці першого раунду Чарр огризнувся атакою, показавши, що його швидкі удари можуть бути небезпечні.

Сценарій стартового раунду повторився в другому, але Кличко зумів зловити момент і ударом правою відправив суперника на настил рингу. Бажаючи реабілітуватися, Чарр знову пішов в атаку в третьому раунді, але став тільки більше пропускати "чистих" ударів.

У наступному відрізку бою у Чара відкрилося сильне розсічення під правим оком після лівого бокового удару Кличка. Відчуваючи, що ушкодження може стати причиною для зупинки поєдинку, німець кинувся в "рубку", але українець зумів зупинити цей натиск кількома точними ударами. Після цього поєдинок був припинений.

Для 41-річного українця цей бій став вже дев'ятим захистом чемпіонського титулу після повернення в спорт чотири роки тому. Всього ж на професійному рингу Віталій провів перед зустріччю з Чарром 46 боїв, через пошкодження поступившись у двох з них.

Чарр до бою в Москві не програвав на професійному рингу. На рахунку 27-річного німецького боксера сирійського походження була 21 перемога (11 - достроково).

Зараз ви читаєте новину «Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути