неділя, 20 серпня 2006 13:12

Виступ депутата від "Нашої України" на форумі українців супроводжували вигуки

Народний депутат Лілія Григорович (фракція "Наша Україна") вважає, що якби були повторні парламентські вибори і партія Віктора Януковича набрала значну більшість, то було б дуже важко працювати. Про це вона сказала сьогодні під час звітного засідання Української всесвітньої координаційної ради, яка проходить в рамках IV Всесвітнього форуму українців у Києві.

За словами Григорович, з часом історія ще покаже, що підписання Універсалу національної єдності було подією, яка є позитивною для України.

Під час виступу "нашоукраїнки" неодноразово лунали вигуки, зокрема "профукали Помаранчеву революцію". У відповідь на це депутат попросила: "Підкладіть нам плече, не шматуйте цим залом тих, кого ви сьогодні маєте в цій Україні, – народного Президента і демократичні сили, які сьогодні підтримують його".

Під час свого виступу Григорович констатувала, що сьогодні, на жаль, у Верховній Раді немає демократичної більшості.

Депутатка звернулася до делегатів IV Всесвітнього форуму українців, щоб вони під час зустрічі з прем"єр-міністром України Віктором Януковичем поставили йому запитання щодо підтримки Партією регіонів постанови ВР про визнання голодомору та геноциду в Україні, яка раніше не була підтримана парламентом.

Крім того, вона запропонувала поставити Януковичу запитання щодо бюджетного фінансування на 2007 рік програми, що стосується роботи з українською діаспорою, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Виступ депутата від "Нашої України" на форумі українців супроводжували вигуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути