вівторок, 01 жовтня 2013 12:29

Вирок на "відкритому" суді у справі каламарів читають без журналістів і захисту

Вирок на "відкритому" суді у справі каламарів читають без журналістів і захисту
Фото: tyzhden.ua

Обласний апеляційний суд запорізької області сьогодні о 10 годині ранку розпочав слухання у справах так званих запорізьких паламарів.

Про це повідомила журналістка Ірма Крак.

Відкрите засідання суду розпочалося з того, що суддя без пояснень попросив журналістів звільнити залу засідання. Після цього під конвоєм почали виводити по черзі журналістів, які прийшли на відкрите засідання, а саме журналістів "5 каналу" і місцевих запорізьких каналів.

Під час цього попросили вийти із зали суду адвокатів, які беруть участь у процесі. Зокрема Олега Веремієнка та інших. Наразі читається вирок у закритому режимі - без журналістів та захисту підсудних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваних у підриві церкви запорізьких паламарів залишили під вартою

Адвокати та журналісти збираються звернутися з цього приводу до Вищого кваліфікаційної комісії України, аби позбавити колегію суддів "суддівських мантій".

Нагадаємо трьох хлопців Антона Харитонова, Сергія Дьоміна та Євгена Федорченка судять за підозрою в організації вибуху у Свято-Покровському храмі в Запоріжжі 28 липня 2010 року, в результаті чого постраждали 9 людей. Одна людина померла.

На наступний день президент Янукович суворо наказав знайти і покарати винних. Йому пообіцяли, що злочин буде розкрито за тиждень.

6 серпня міністр МВС заявив, що злочин розкрито і винні взяті під варту.

Зараз ви читаєте новину «Вирок на "відкритому" суді у справі каламарів читають без журналістів і захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути