неділя, 14 липня 2013 09:30

"Випадок у Врадіївці – страхітливе повсякдення України"

"Випадок у Врадіївці – страхітливе повсякдення України"
Фото: www.rbc.ua

Акції протесту після Врадіївки не спалахнули по всій країні, бо панує рабський менталітет. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив юрист Зиновій Андрухів.

"Є розумні люди, але нема сміливого лідера. За 22 роки не знайшлося генерала де Голля, який би об'єднав розумних і сміливих для побудови нормальної держави. І влада підтримує цю рабську психологію. Наприклад, забороняє людям мати зброю. У Сполучених Штатах це є основна гарантія захисту демократії. Тому що з озброєним народом держава не жартуватиме. Окрім того, у країні рабська зарплата, кепський соціальний захист", - наголосив він.

За словами Андрухіва, випадок у Врадіївці – страхітливе повсякдення України.

"Така сама ситуація практично в усіх регіонах – правоохоронні органи стали бандформуваннями в погонах. Такій силі народу протистояти складно", - зауважив юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Врадіївка показала всю гниль системи" - Парубій

"2004 року ми отримали досвід мирної революції, коли владу віддають без кровопролиття. Зараз таку спокійну, прогресивну революцію влада стримує. В результаті отримає жорсткий бунт проти себе", - підкреслив юрист.

Думки інших експертів стосовно того, чому події у Врадіївці не стали закликом до дій для української опозиції та суспільства, читайте у журналі "Країна" № 27 (180) за 11 липня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Випадок у Врадіївці – страхітливе повсякдення України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути