середа, 10 липня 2013 00:22

Пішу ходу із Врадіївки міліціонери зупинили в Умані
8

Фото: Фото: Олена Гордієва

Сьогодні увечері в Умані затримали піший хід "Громадянська Січ проти міліцейського свавілля". Автомобіль активістів, яким керував Сергій Гляненко, затримали ДАІшники.

"У мене був несплачений податковий штраф, оскільки я приватний підприємець з Дніпродзерджинська, - розповів Сергій Гляненко. - Уманські державтоінспектори забрали мій автомобіль на штрафмайданчик Уманського МРЕВ. Я вже сплатив 1035 гривень. О 10-й ранку матиму копію документу про те, що я його сплатив".

Разом з Сергієм Гляненком перебуває координатор пішого ходу Василь Любарець. Народний депутат від партії "Удар" Сергій Каплін і житель Врадіївського району Григорій Березовський.

"У Первомайську ми розділилися на дві групи, - розказав Василь Любарець. - Група козаків пішла в кіровогоградському напрямку, сьогодні вони мітингували в Кіровограді. Наша група пішла трохи швидше, учора ми були вже в Голованівську. Сьогодні вже вирушили до Умані. Ми пішли навпростець, а Сергій Гляненко їхав власною Хондою по трасі. На в'їзді в Умань його затримали. Коли ми про це дізналися попутним транспортом негайно під'їхали до Умані".

Сьогодні активісти до списку вимог додали ще одну: "Коли ми проходили через Голованівський район, нам розповіли, що цими днями міліціонери в цивільному побили подружжя Дубкових Ганну та Олександра. Про це нам повідомили мешканці села Запашне. Ми вимагаємо, аби цю справу розслідували належним чином. Завтра активісти планують провести мітинг в Умані. Післязавтра зранку свої вимоги вони передадуть уманським міліціонерам", - сказав Василь Любарець.

Зараз ви читаєте новину «Пішу ходу із Врадіївки міліціонери зупинили в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути