четвер, 18 серпня 2011 14:27

Вінок від Януковича - найбільший на похоронах Джарти

Вінок від Януковича - найбільший на похоронах Джарти

Прем'єр-міністра Криму Василя Джарти поховають на кладовищі "Червона гірка". На площі, на якій мали будувати капличку, в асфальті викопали яму. У ній встановили механізм, за допомогою якого будуть спускати труну. Про те, що місце було відведене під капличку, свідчить встановлений освячений хрест.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, на похорони прибув взвод курсантів військового училища і близько 50 жінок з букетами троянд. Доставили вінки з жовто-блакитними стрічками від прем'єр-міністра Миколи Азарова, голови Верховної Ради Володимира Литвина. Наразі чекають прибуття президента Віктора Януковича.

Біля могли стоять дві вази з яких можна буде совками брати землю і присипати могилу. Поруч під навісом встановили стільці для членів сім'ї. Є спеціальний постамент з живими квітами і вінок від президента України. Він — найбільший серед решти.

Біля місця поховання встановили трибуну. На ній - три мікрофони. Тут планується траурний мітинг, на якому виступлять мер Макіївки Олександр Мальцев, лідер фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов, віце-прем'єр Андрій Клюєв.

Зараз на похороні грає класична музика.

Зараз ви читаєте новину «Вінок від Януковича - найбільший на похоронах Джарти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути