вівторок, 17 травня 2011 15:10

Вінницький ревізор розчавив насмерть трьох студентів

У ніч на 17 травня у Вінниці по вул. Зодчих автомобіль "Хундай Туксон" збив на смерть трьох молодих людей. Водій кривавого кросовера – ревізор однієї з державних структур.

20-річні студентки місцевих ВУЗів разом з 21-річним другом вийшли з бару "Барабас" близько опівночі. Стояли на тротуарі біля дороги. Зненацька на них налетів чорний позашляховик. Той на шаленій швидкості злетів з дороги, бампером розбив стіну закладу там, де стояла трійця. Всі постраждалі загинули на місці. Водія іномарки відкинуло на заднє сидіння.

"Рухаючись, за попередніми даними, на великій швидкості по вул. Зодчих в напрямку вул. Пирогова, на заокругленій ділянці дороги, водій автомобіля "Хундай Туксон", житель села Гибалівки Шаргородського району, з невідомих причин виїхав на пішохідний тротуар, що праворуч ходу руху автомобіля. Водій автомобіля отримав закриту черепно-мозкову травму, травматичний шок та доставлений до реанімаційного відділення", - повідомили в перс-центрі Державтоінспекції Вінниччини.

Лікарі зауважують, коли пацієнта доставили, він був без свідомості. Коли опритомнів, сказав правоохоронцям, що не він сидів за кермом, а його друг який втік. Міліціонери з'ясували, що винуватцем аварії є саме цей підозрюваний. Він перебуває під охороною правоохоронців у травматологічному відділенні.

У сільраді Гибалівки не вірять, що їх житель скоїв жахливу аварію.

"Виріс у хорошій родині. Був спокійний. Після школи переїхав у Вінницю. Там навчався в інституті", - зауважила працівниця сільради Гибалівки.

Правоохоронці просять очевидців події по вул. Зодчих допомогти із розслідуванням справи. Адже водій стверджує, що за кермом сидів не він, а його друг.


Зараз ви читаєте новину «Вінницький ревізор розчавив насмерть трьох студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути