вівторок, 13 листопада 2012 12:19

Він "ходив по землі" - Чечетов про померлого Савчука

Він "ходив по землі" - Чечетов про померлого Савчука
Михайло Чечетов: Савчук був доброю і відкритою людиною, завжди намагався допомогти. Фото: liga.net

"Регіонал" Олександр Савчук, який помер 11 листопада, був одним із найкращих топ-менеджерів країни в галузі управління промисловістю. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Це велика втрата не тільки для нашої політичної сили, але й для всієї управлінської команди країни та українського політикуму. Таких людей, як він, в Україні можна на пальцях перерахувати. Він був зваженою, доброю та відкритою людиною, яка завжди готова піти назустріч", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа-регіонала Олександра Савчука поховають у Франції

За словами депутата, не дивлячись на висоти, яких Савчук досяг в бізнесі, спорті та політиці, він "ходив по землі". "Бачив проблеми простих людей. До нього, як до народного депутата, зверталися з різних питань. Комусь було необхідне лікування дитини, операція для дружини чи путівка для ветерана. Він завжди намагався допомогти. Для нього це питання життя", - наголосив Чечетов.

В свою чергу нардеп-"регіонал" Володимир Рибак зізнався, що не був близько знайомий із Савчуком. "Але знаю, що це господарник найвищого ґатунку. Почав працювати два десятки років тому, коли всі підприємства стояли після розвалу Радянського Союзу.  А він зробив все, аби підприємство ("Азовмаш" - Gazeta.ua) працювало. Мав дуже великий колектив. Підтримував здоровий спосіб життя, займався спортом. У Верховній Раді Савчук більше виступав експертом в питаннях економіки підприємств. Але на сесіях був не багато, бо керував дуже великим підприємством, яке працює не тільки на Україну, а й на інші держави", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Він "ходив по землі" - Чечетов про померлого Савчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути