середа, 10 липня 2013 17:35

"Віктор Федорович мені ще не дзвонив" - Майк Щур про своє аудіо-привітання

"Віктор Федорович мені ще не дзвонив" - Майк Щур про своє аудіо-привітання
Майкл Щур: "У нас є ще багато подібних пісень, які незабаром також презентуємо". Фото: Gazeta.ua

Реакції з боку влади на стьобну пісню-привітання з днем народження президента Віктора Януковича авторства українського журналіста ще не було.

Про це соліст Роман Вінтонів (псевдонім Майк Щур) розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, з нагоди іменин глави держави він написав викривальну пісню про Януковича та його сім'ю під назвою "Гітарний перебор".

"У нас виникла така ідея, - говорить соліст. - Я думаю, що зрозуміло, про кого йдеться у пісні. Є речі, з якими ми з друзями не погоджуємося, тому вирішили таку пісню зробити".

У композиції виконавець речитативом під музику у стилі хіп-хоп оповідає біографічну історію про чоловіка на ім'я Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Межигір'я - це перебор, Віктор!" - журналіст привітав Януковича стьобною піснею

"Обрали стиль реп, бо для хлопців, які не мають музичної освіти, які не знають добре нот, то така музика найпростіша. Адже не обов'язково попадати у ноти, щоб цю пісню заспівати. Достатньо там просто читати у ритм слова і все", - зазначив Вінтонів.

Крім нього, у проекті "Майкл Щур" узяли участь Павло Черніков, який грає на барабанах, а також Василь Косий (бас-гітара).

"Ми збиралися разом, проводили репетиції. Ми граємо разом у гурті і такі пісні пишемо. Фактично - це перша пісня, яку ми показали на публіку, але є ще багато подібних пісень, які незабаром також презентуємо", - пообіцяв співак-журналіст.

На запитання про резонанс від оприлюдненої пісні він сказав: "Віктор Федорович мені ще не дзвонив і не дякував за привітання. Реакції ще не було".

Зараз ви читаєте новину «"Віктор Федорович мені ще не дзвонив" - Майк Щур про своє аудіо-привітання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути