Ексклюзиви
субота, 09 січня 2010 12:58

Виготовлено 390 тонн виборчих бюлетенів

Виготовлено 390 тонн виборчих бюлетенів

Державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" в суботу планує завершити виготовлення бюлетенів для голосування на виборах президента України 17 січня.

Про це повідомив директор поліграфкомбінату "Україна" Валентин Музика на прес-конференції в суботу в ході презентації на підприємстві виборчого бюлетеня.

"Всі свої зобов"язання поліграфкомбінат "Україна" перед Центральною виборчою комісією виконав, і Центрвиборчком виконав свої зобов"язання по попередній оплаті витрат, пов"язаних з виготовленням виборчих бюлетенів", - відзначив В.Музика.

У свою чергу заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна нагадала, що в суботу закінчується останній термін виготовлення бюлетенів для голосування 17 січня.

Вона підкреслила, що сьогодні поліграфкомбінат "Україна" завершує весь технологічний процес по виготовленню бюлетенів для голосування 17 січня в кількості, рівному чисельності виборців, внесених до списків для голосування, з передбаченим законом резервом у розмірі 0,5%.

Всього поліграфкомбінат "Україна" віддрукує 36 млн. 916 тис 740 бюлетенів для голосування 17 січня.

Ж.Усенко-Чорна також нагадала, що до 14 січня всі бюлетені повинні бути передані в окружні виборчі комісії.

За її словами, відвантаження віддрукованих бюлетенів продовжується і їх доставкою в регіони займається держпідприємство спецзв"язку.

"Таким чином, ЦВК з відповідними підприємствами, з якими поміщені договори, повністю забезпечує реалізацію передбачених законом заходів щодо виготовлення і передачі на виборчі ділянки бюлетенів для голосування 17 січня на виборах президента України", - підкреслила замголови ЦВК.

За словами Ж.Усенко-Чорної, загальна вага виготовлених бюлетенів складає 390 тонн.

Вона також повідомила, що вартість виготовлення бюлетенів складає 29 млн 208 тис грн.

Крім того, для проведення повторного голосування, у разі потреби, потрібно буде ще більше 13 млн.грн, відзначила Ж.Усенко-Чорна.

За її словами, ЦВК повністю розрахувалася з поліграфкомбінатом "Україна" за виготовлені бюлетені в 2009 році.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Виготовлено 390 тонн виборчих бюлетенів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути