вівторок, 03 квітня 2018 17:55

Відставка Супрун: у Раді зробили перший крок

Відставка Супрун: у Раді зробили перший крок
Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я підтримав проект постанови про звільнення в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Фото: УНІАН

Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я підтримав зареєстрований у січні 2017 року проект постанови про звільнення в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Члени комітету підтримали проект постанови №5642, зареєстрований 16 січня 2017-го депутатами Ігорем Шурмою та Олександром Вілкулом з "Опозиційного блоку", про визнання роботи Уляни Супрун незадовільною та звернення до Кабміну про звільнення її з посади.

Згідно з пояснювальною запискою до проекту постанови, депутати вважають недостатньою роботу Супрун щодо здійснення закупівлі лікарських засобів за кошти бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира під Києвом за півмільйона - з'явилися подробиці невдалого хабара Супрун

14 квітня 2016 року Верховна Рада затвердила уряд на чолі з Володимиром Гройсманом. Міністра охорони здоров'я тоді не призначили. 27 липня 2016-го виконувачем обов'язків призначили Уляну Супрун. Вона на цій посаді досі.

Зараз ви читаєте новину «Відставка Супрун: у Раді зробили перший крок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути