четвер, 18 лютого 2010 10:16

Відомий юрист розробив для Тимошенко план "Примушення до союзу" - Видрін

Відомий юрист розробив для Тимошенко план "Примушення до союзу" - Видрін

Політолог Дмитро Видрін підтвердив Gazeta.ua існування розробленого для Юлії Тимошенко плану під назвою "Примушування до союзу".

Автором, за словами Видріна, став відомий в минулому юрист. На запитання Gazeta.ua, чи не Медведука він має на увазі, відмовився відповідати. Політолог сказав, що побоюється судових позовів.

За планом "Примушування до союзу", на нового президента може бути вчинений тиск для того, щоб Тимошенко залишилася прем"єром. Видрін також не виключив, що прем"єрка хоче залишити в уряді і частину своїх міністрів для того, щоб імітувати якусь роботу. 

Нагадаємо, що учора в ефірі програми Шустер Live Дмитро Видрін заявив про те, що подання судового позову Тимошенко до ВАСУ не що інше, як добре розроблений план, стратегія.

"У мене з"явилася інформація, що це не капризи скривдженої жінки, а чітка логіка, яка прописана відомим у минулому юристом. Він розробив план під назвою "Примушування до союзу".

За словами Видріна, достатньо цій "відомій персоні проявити два-три сильні контрудари і "Регіони" готові будуть піти на союз з БЮТ".

Видрін також сказав, що старої коаліції не буде. "Вона вже не існує. Продовжити її життя неможливо".

Водночаc " регіонал" Володимир Ландик зазначив, що торг завжди в якійсь мірі присутній в політичному житті.

"Юлія Володимиріна поставила на кон свою посаду і вона її буде будь-якими шляхами зберігати. Але ми - спокійні. Ми найбільша фракція і партія. І ми не будемо нікуди бігти і ні з ким не будемо торгуватися. Ми дочекаємося 25 лютого і все всім відповімо", - сказав "регіонал".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Відомий юрист розробив для Тимошенко план "Примушення до союзу" - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути