понеділок, 23 червня 2008 07:50

Відеозапис про прикутого наручниками Карра оцінили у 100 тисяч доларів

У суботу в Одесі почалося справжнє полювання за відеороликами, на яких очевидцям вдалося зняти конфлікт між Шоном Карром і Євгенією Тимошенко з одного боку і бійцями ВВ, - з іншою, пише "Сегодня".

Один ролик, з чуток, опинився на телефоні міліціонера. У сюжеті нібито було показано, як до мотоцикла підходить прапорщик, чути діалог між Шоном Карром, його дружиною Женею Тимошенко і бійцем ВВ, як байкер кидає камінь убік постових і лається.

Водночас у міліції повідомили, що ролик стертий "від гріха подалі". За неофіційними даними "Сегодня", за його знищення добре заплатили.

Інший "мобільний шедевр" (там було показано, як Шон сидить, прикований наручниками до шлагбауму), вчора транслював одеський канал АТВ.

Як сказав його гендиректор Ігор Дімітрієв, більше він цей сюжет показувати не буде, щоб "не брати участь у війні компроматів", додавши також, що за цей відеозапис українські телеканали пропонували йому до 100 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Відеозапис про прикутого наручниками Карра оцінили у 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути