четвер, 22 березня 2012 20:45

Від державних телекомпаній вимагають пропагувати ініціативи Януковича

Автор: Фото: Українська правда
 

Держкомітет телебачення і радіомовлення підтвердив, що вимагає від державних телекомпаній пропагувати соціальні ініціативи президента Віктора Януковича. Про це ідеться у відповіді на запит "Про доступ до публічної інформації", який надіслала "Українська правда" до Держтелерадіо.

Видання просило Держтелерадіо надати копію листа № 1149/29/3 від 13 березня 2012 року.

В ньому глава Державного комітету Олександр Курдінович звертається до керівників телерадіокомпаній з проханням "терміново створити (або адаптувати існуючі формати теле- і радіопрограм) та запустити в ефір з 15 березня 2012 року спеціальні лінійки програм за участі представників органів місцевої влади, відомих фахівців та експертів, які будуть присвячені роз'ясненню та обговоренню соціальних ініціатив президента В.Ф. Януковича".

Також в листі вимагається від державних телерадіокомпаній "запровадити вихід в ефір зазначених програм періодичністю не менше двох разів на тиждень". Також Курдінович просить інформувати "про результати проведеної роботи".

Як відомо, раніше ця інформація була поширена з посиланням на джерела без офіційного підтвердження з боку Держтелерадіо.

Зараз ви читаєте новину «Від державних телекомпаній вимагають пропагувати ініціативи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути